Joke Smitprijs

facebook-tijdlijnfoto.png - ELANCE Academy

Aytun Aydin - ELANCE Academy

Bijdrage

ELANCE Academy leidt kleurrijke meiden en jonge vrouwen op tot sterke, inspirerende rolmodellen voor de volgende generatie. ELANCE gelooft in een wereld waarin iedere (jonge) vrouw de mogelijkheid heeft haar kwaliteiten te ontwikkelen en gestimuleerd wordt om dromen en ambities te hebben en deze waar te maken. Vanuit haar eigen ervaring weet oprichtster Aytun Aydin als geen ander hoe belangrijk het is iemand te hebben die jou motiveert om aan je toekomst te werken. ELANCE Academy brengt meiden en jonge vrouwen samen in het Strong Girls Network zodat kennis, cultuur, ervaringen en netwerk met elkaar gedeeld worden en er positieve verbindingen ontstaan. 

Omschrijving

ELANCE Academy is een coachingsacademie. Door middel van vijf programma’s coacht zij meiden en jonge vrouwen in de leeftijd van 10-32 jaar. In alle programma's wordt er gebruik gemaakt van positieve rolmodellen en ervaringsdeskundigen om kwetsbare meiden en jonge vrouwen te versterken. Dit wordt gedaan door een combinatie van individuele en groepscoaching. Inmiddels heeft ELANCE al meer dan 500 meiden en jonge vrouwen opgeleid tot Strong Girls en Powervrouwen!

 

Aanbeveling

Aytun is een echte powervrouw met haar tomeloze energie, doorzettingsvermogen en passie voor de positie van vrouwen! Ooit is ze in haar eentje begonnen in een kantoor van 1 bij 2 m2. Inmiddels is ELANCE doorgegroeid naar twee locaties in Amsterdam en is er de ELANCE vestiging in Den Haag in de opstartfase. Almere en Utrecht zijn de volgende locaties die op de planning staan. Aytun's droom is om een beweging in gang te zetten in heel Nederland, waarbij iedereen bijdraagt met zijn of haar ervaring, expertise of netwerk.

Want: women inspire girls, girls inspire women.