Joke Smitprijs

facebook-tijdlijnfoto.png - Stichting Kijk Haar!

Pieter van Stein - Stichting Kijk Haar!

Bijdrage

Pieter is een uitstekend verbinder. Hij zet dat in om 50+ vrouwen die werkloos zijn, samen te laten werken aan het zoeken naar een nieuwe baan. Hij verbindt, inspireert en maakt hen bewust van hun capaciteiten, en wel op een dermate natuurlijke wijze dat alle deelnemers met een gesterkte eigenwaarde thuiskomen na de wandelingen.

Omschrijving

KIJK HAAR! is een community voor ervaren 50+ vrouwelijke professionals, die vanuit een bijstandspositie aan het werk willen en elkaars netwerk benutten om dat te realiseren. Kijk Haar! biedt niet alleen een online platform, maar ook gratis workshops en coaching sessies met als doel deze vrouwen weer zelfvertrouwen te geven. Pieter verzorgt sinds november 2016 netwerkwandelingen. Tijdens de ruim 35 netwerkwandelingen heeft hij meer dan 125 vrouwelijke werkzoekende professionals bereikt. Omdat hij een uitstekend verbinder is en hij in zijn wandelingen veel verschillende elementen combineert (zoals sportiviteit, cultuur, gezelligheid), weet hij veel vrouwen waardevolle contacten te laten leggen die hun mogelijkheden op werk vergroten.

Aanbeveling

Hij doet dit verbindende werk met veel inzet en passie op vrijwillige basis. Een aanmoedingingsprijs is hier zeker op zijn plaats!